Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوابگاه عمید دانشگاه تهران با ظرفیت ۱۷۲ نفر اسکان دانشجویی در مجموعه کوی دانشگاه تهران افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران ، مراسم افتتاح خوابگاه عمید با حضور رئیس و اعضای هیأت‌رییسه دانشگاه تهران، دبیر و مسئولان ستاد خیرین وزارت علوم، جمعی از خیرین برجسته کشور و شماری از مسئولان و استادان بخش‌های مختلف دانشگاه، در مجتمع کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خوابگاه که با ظرفیت ۱۷۲ نفر، به پاس خدمات علمی، پژوهشی و فرهنگی آیت‌الله عباسعلی عمید زنجانی، استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی و بیست و هشتمین رئیس دانشگاه تهران، به نام ایشان نامگذاری شده است، با اعتباری بالغ بر ۲۱۵ میلیارد ریال از محل کمک‌های بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد، توسط بنیاد حامیان دانشکده فنی دانشگاه تهران ساخته شده و در مدت حدود ۶ ماه احداث و آماده تحویل شده است.

محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم گفت:دانشگاه تهران همواره به حضور خیرین گرانقدر خود می‌بالد، چرا که آن‌ها دانشگاه را به‌لحاظ جایگاه ویژه در اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، پشتیبانی و یاری می‌دهند. این موضوع از یکسو نشان می‌دهد که خیرین نقش دانشگاه را در جامعه مؤثر تشخیص می‌دهند و از سوی دیگر نشان می‌دهد که استادان، دانشجویان و حتی کارکنان رسالت و وظیفه خود را به درستی انجام داده‌اند که موجب دلگرمی و امید خیرین محترم شده است.

وی در ادامه افزود: خوابگاه‌های دانشجویی در همه دانشگاه‌ها یکی از موضوعات مهم مورد چالش و بحث است. دانشگاه موظف است امکانات لازم را برای دانشجویانی که آن‌ها را ندارند فراهم کند و از طرفی بضاعت دانشگاه در این مورد کم و ضعیف است. اینجا است که دانشگاه کمک و همت بزرگ خیرین را می‌طلبد که واقعاً کمک مؤثری است.

رئیس دانشگاه تهران، با اشاره به اهمیت وجود خوابگاه‌های شایسته برای دانشجویان نخبه دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: نیمی از عمر دانشجویی دانشجویان در خوابگاه می‌گذرد و حتی بخشی از آموزش نیز در اتمسفر خوابگاه است. از طرفی با افزایش پذیرفته‌شدگان، دانشگاه خود را موظف به توسعه خوابگاه‌های در خور و شایسته برای دانشجویان می‌داند و از طرفی این خواسته با بودجه‌های محدود دانشگاه هم‌خوانی ندارد. در این زمان اهمیت کمک خیرین خوابگاه‌ساز مشخص می‌شود و ما نیز خود را عمیقاً مدیون آن‌ها می‌دانیم که دانشگاه را در حل این معضل بزرگ یاری می‌دهند. به طور خاص باید بگوییم که این موضوع یک کار فرهنگی بزرگ و فراتر از آموزش عالی است و بنیاد‌هایی نظیر بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد، در واقع با فراهم کردن امکانات تحصیل و رشد مناسب دانشجویان و تقویت دیدگاه‌های خیراندیشانه، در کشور یک جریان فرهنگی به راه می‌اندازند، چون جوانان دانشجو، خیرین را همواره در کنار دانشگاه و در خدمت علم و دانش می‌بینند و در آینده حتماً به آن‌ها تأسی می‌جویند.


در بخش دیگری از این مراسم رضا فرجی‌دانا، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشکده فنی، در سخنانی گفت: افتتاح این پروژه در این زمان از اهمیت زیادی برخوردار است. این پروژه، اولین حلقه از تعهدات بنیاد حامیان دانشکده فنی در ساخت ساختمان جدید دانشکده مهندسی عمران دانشکده فنی است. برای ساخت این دانشکده، خوابگاهی درضلع غربی خیابان ۱۶ آذر وجود داشت که بسیار قدیمی و فرسوده بود و برای ساخت دانشکده عمران، این اراضی خوابگاه باید آزاد می‌شد. لذا، بنیاد فنی با همکاری بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد متعهد شد خوابگاهی در خور و شایسته در مجموعه کوی دانشگاه بسازد و امروز مفتخریم که بخش اول تعهدمان را انجام دادیم.


 فرجی‌دانا تصریح کرد:دومین موضوع حائز اهمیت در این پروژه، ساخت خوابگاهی مدرن، فاخر و مجهز است که با تمامی استاندار‌های ساخت‌وساز روز دنیا مطابقت دارد و قرار بر این است که خوابگاه عمید، به‌عنوان یک الگوی مناسب برای تمامی دانشگاه‌های کشور به‌لحاظ زمان، هزینه‌کرد و استاندارد‌های دانشگاهی تعریف شود.


مدیر عامل بنیاد فنی در ادامه بیان کرد: این پروژه در زمانی احداث شد که کشور در شرایط خاص القا‌ء یأس و ناامیدی به جوانان به سر می‌برد. یأس و ناامیدی سمی مهلک و کشنده‌تر از جنگ است، چرا که رفته‌رفته سرمایه‌های اجتماعی را تحلیل می‌برد. فعالیت‌هایی از این دست، امید به آینده با هدف سربلندی ایران و بازگشت اعتماد و افزایش سرمایه‌های اجتماعی را، در جامعه به همراه دارد.


وی در پایان خاطرنشان کرد:خوابگاه عمید از مجموعه خوابگاه‌های ساخته شده توسط بنیاد مصلی‌نژاد است که همه استاندار‌های یک خوابگاه دانشجویی مدرن را دارد. دکتر مصلی‌نژاد در واقع بنیان‌گذار استاندارد‌های جدید در ساخت خوابگاه است و کمک‌های سخاوتمندانه ایشان به آموزش عالی، در همه ابعاد، آنقدر زیاد و کیفی است که جایگاه بسیار ویژه‌ای در آموزش عالی کشور پیدا کرده‌است و این خوابگاه، نمونه‌ای از این کمک‌های خاص و کیفی است.


در بخش دیگری از این مراسم، عباس مصلی‌نژاد، مدیر عامل بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد که هزینه‌های ساخت و تجهیز کامل این خوابگاه را تأمین کرده‌است، در سخنانی گفت: معمولا از ما می‌پرسند چرا ساختمان‌هایی که می‌سازیم لوکس یا فاخر است. من معمولاً در جواب این افراد می‌گویم یک سازه از دو بعد کالبد و محتوا مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. همواره کالبد را محتوا تعریف می‌کند، این پروژه با کاربری خوابگاه باید به‌لحاظ محتوایی، تفاوتی در نگاه دانشجویان به‌وجود آورد که در یک ساختمان معمولی به وجود نمی‌آید. من این موضوع را از معاونت دانشجویی دانشگاه می‌خواهم این تفاوت‌ها را که موجب تعالی دانشجویان است، در ساخت فضا‌های زندگی دانشجویی منظور کنند.

مصلی‌نژاد در ادامه ضمن ذکر خاطراتی از دوران دانشجویی خود در دانشکده حقوق و علوم سیاسی، به توصیف شخصیت دکتر عمید زنجانی که خوابگاه به نام ایشان نامگذاری شده پرداخت و اظهار کرد: «من در میان همکاران و استادانم در دانشکده حقوق، آیت‌الله عمید را فرهیخته‌ای برجسته و استادی گرانقدر می‌دانم و به همین دلیل، این خوابگاه را به پاس زحمات و خدمات ایشان به جامعه دانشگاهی، به نام ایشان مزین کردم. ایشان خدمات زیادی به جامعه علمی و دانشگاهی کشور کرد که گفته نشده و شایسته است در جایی دیده شود و این نامگذاری شاید قدری از این وظیفه را ادا کرده باشد.


مدیرعامل بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد در پایان سخنان خود گفت:اگر دانشگاه و مسئولان آن به امور دانشگاه اهتمام نداشته باشند، خیرین هم دلگرم نمی‌شوند و سراغ دانشگاه نمی‌آیند، بنابراین باید گفت که دانشگاه هم در این کمک‌ها و همراهی‌ها نقش اساسی دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران خوابگاه دانشجویی افتتاح خوابگاه کوی دانشگاه تهران بنیاد فرهنگی مصلی نژاد دانشگاه تهران دانشکده فنی کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه شنبه‌های امید خراسان رضوی
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • افتتاح بیش از ۴۰ مدرسه در طرح سه‌شنبه‌های امید مشهد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد در آستانه افتتاح با حضور رئیس‌جمهور
  • استعدادیابی ۹ هزار نفری هیات فوتبال استان تهران
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند